Stage lopen bij Isah

Lijkt het jou leuk om bij Isah stage te lopen? Dan ben je van harte welkom! Elk jaar bieden wij meerdere stageplekken aan voor studenten van bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, ICT of Bedrijfseconomie. Onze ervaring leert dat het vaak goed werkt, wanneer we in samenspraak een stageopdracht vaststellen. Heb jij een goed idee? Laat het ons dan weten!

Wil je inspiratie opdoen? Lees dan hier over eerdere stageopdrachten bij Isah

isah-vacatures-stage-lopen
Werken bij isah

Ontdek waarom jij bij Isah past

Isah is een softwarebedrijf uit Tilburg dat al 36 jaar ERP software levert voor de maakindustrie. Als familiebedrijf geloven wij in de menselijke maat. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in de praktijk kunt brengen.

Bij ons werken collega’s die elkaar kennen, elkaar vertrouwen en via korte lijnen met elkaar samenwerken. Ieder neemt zijn verantwoordelijkheid en doet wat hij of zij belooft. Elke dag gaan we aan de slag om onze klanten verder te helpen. We zijn eerlijk en loyaal naar elkaar én naar onze klanten. 

We zijn continu bezig met doorontwikkeling van onze software en hebben een duidelijke toekomstvisie. Uiteraard staan we ook stil bij de dingen die we al met elkaar bereikt hebben. Daar mogen we immers best trots op zijn!

isah-baan-bij-je-past
Vertel ons waarom jij graag bij Isah stage wilt lopen!
isah-werken-bij-erp-software-vacature-contact-angele-van-den-broek
Angèle van den Broek, Manager HR
Neem contact op

Solliciteer direct

Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op.