Over ons

Stage opdrachten bij Isah

Isah biedt elk jaar meerdere stageplaatsen aan voor studenten van bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, ICT of Bedrijfseconomie. Ben je benieuwd naar eerdere stageopdrachten? Bekijk dan de voorbeelden op deze pagina.
isah-over-stage-lopen
Maarten de Schwartz over zijn stage bij Isah

Standaardrapporten PowerBI verbeteren

Maarten de Schwartz onderzocht tijdens zijn stage bij Isah hoe standaard rapporten verbeterd kunnen worden zodat Isah-klanten minder maatwerkaanpassingen nodig hebben en tóch de flexibiliteit hebben om met behulp van Power BI informatie & KPI’s te tonen die voor hun organisatie relevant zijn. “Het geeft een speciaal gevoel dat de rapporten die ik tijdens mijn stage ontwikkeld heb ook daadwerkelijk uitgeleverd worden aan klanten!” aldus Maarten trots.

 

isah-over-stage-lopen-voorbeeld-maarten-de-schwartz
project MIA

Ontwikkelen minifabriek Smart Industry

Een groep van zes studenten van diverse Avans-opleidingen (Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde en Informatica) werkten gedurende 20 weken samen aan een project in opdracht van Isah. Doel was het ontwikkelen van een minifabriek waarmee Isah Smart Industry in de praktijk kan laten zien aan klanten.

isah-over-stage-lopen-voorbeeld-mia-project
Milan Eggen over stage lopen bij Isah

Onderzoek en pilot e-learning

Tijdens een eerste stageopdracht heeft een student voor ons in kaart gebracht wat de mogelijkheden zijn op het gebied van E-learning. Een vervolgopdracht voor de Tilburgse Milan (19) was om een pilot-omgeving te ontwikkelen. Deze omgeving diende voor Isah als ‘praatstuk’ ter ondersteuning om beslissingen ten aanzien van E-Learning voor onze organisatie te kunnen maken. “Ik heb een super leerzame tijd gehad bij Isah. De sfeer die binnen het bedrijf hangt is heel prettig; lekker informeel.”

isah-over-stage-lopen-voorbeeld-milan-eggen
Stage opdrachten bij Isah

ROI-model Shop Floor Control

Deze stageopdracht behelsde het ontwikkelen van een ROI-model (Return On Investment). Het model wordt door onze business consultants gebruikt om samen met onze klanten onderbouwd vast te stellen hoe aantrekkelijk de investering is om naar ‘papierloos werken op de werkvloer’ te gaan met behulp van Isah Shop Floor Control.

isah-over-stage-lopen-voorbeeld-roi-sfc
Stage opdrachten bij Isah

Optimalisatie van de planning

Technisch consultants die maatwerk ontwikkelen voor onze klanten dienen optimaal ingezet/gepland te worden om o.a. snijverliezen en te lange doorlooptijden te vermijden. Binnen een stageopdracht is er onderzoek gedaan om een advies uit te brengen waar en hoe verbeteringen kunnen worden bereikt op het gebied van het proces, tooling, enz.

isah-over-stage-lopen-voorbeeld-optimalisatie-planning
Stage opdrachten bij Isah

Beleid & procedures informatiebeveiliging

Klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun bedrijfsinformatie bij ons in goede handen is. Daarom besteed Isah veel aandacht aan informatiebeveiliging. Een stageopdracht was het ontwikkelen en implementeren van beleid en procedures rondom informatiebeveiliging incidenten.

isah-over-stage-lopen-voorbeeld-informatiebeveiliging

Ook stage lopen bij Isah?

Heb jij interesse om stage te lopen bij Isah? Stuur dan jouw ideeën voor een stageopdracht in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.