Over ons

Isah Academy

Voor collega’s die bij Isah komen werken in een rol als Consultant, op de afdeling Product Support of in de Sales is het belangrijk dat zij de software-oplossing van Isah goed kennen. We hebben immers een breed pakket met veel functionaliteit. Isah vindt het belangrijk dat mensen de filosofie achter het ERP-systeem kennen en begrijpen. Daarom besteden we veel tijd aan het inwerktraject van collega’s in de vorm van de Isah Academy.
isah-over-academy
Over de Isah Academy

Leer de Isah software kennen met hulp van onze cursusleider

Peter Fikkers is al ruim 20 jaar fulltime cursusleider bij Isah. Naast de gratis cursussen voor onze klanten verzorgt hij ook de interne opleidingen voor nieuwe Isah-collega’s.

De Isah Academy bestaat uit 10 lesdagen welke doorgaans over 1,5 maand verspreid worden; gemiddeld 2 lesdagen per week. Doel van de opleiding is om jou de kernfunctionaliteit eigen te laten maken, zodat je daarna in de praktijk aan de slag kunt. Naast de werking van de techniek staan afhankelijk van je functie ook vaardigheden centraal, zoals consultancy vaardigheden of presentatievaardigheden. Passend bij iemands functieprofiel wordt de Isah Academy afgesloten met een examen, bestaande uit een case en een mondeling.

 

isah-over-academy-cursusleider-peter-fikkers
Over de Isah Academy

Buddy helpt bij onboarding

Gedurende de Isah Academy wordt er tevens gewerkt met een buddy-systeem waarbij je als ‘newbe’ gekoppeld wordt aan een ervaren collega. Tussen de lesdagen door, moet er immers volop geoefend worden en dan loop je wellicht tegen vragen. De collega’s zijn er dan om je te helpen. In de praktijk merken we dat nieuwe medewerkers dankzij onze manier van inwerken snel hun weg vinden binnen de organisatie. Doordat je de eerste maanden veel op kantoor bent, leer je bovendien je collega’s snel kennen. Dat is niet alleen leerzaam maar draagt ook bij aan het werkplezier!

isah-over-academy-buddy
Pim Heinen over de Isah Academy

Een gedegen opleidingstraject, dat krijg je niet overal

Toen Pim Heinen begin 2019 bij Isah kwam werken had hij al de nodige ervaring in de consultancy. Het vak an sich kende hij dus al. “Tijdens mijn inwerkperiode werd ik echter opgeleid tot Isah Consultant en dat is toch een uniek vak. Elk bedrijf is anders,” vertelt Pim. “Ik heb de begeleiding in deze eerste maanden als bijzonder prettig ervaren. De Isah Academy zorgt er voor dat je een basis over de volledige breedte van het ERP-pakket krijgt. Dat een bedrijf dit voor je regelt en dat hier bijna twee maanden de ruimte voor is, geeft aan dat het een professionele club is. Een bedrijf met een plan en een helder doel voor ogen. Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en auto, daar kijkt niemand meer van op. Maar een gedegen opleidingstraject, dat krijg je niet overal. Na afloop kreeg ik een officieel certificaat, dat geeft een trots gevoel. Nadat ik geslaagd was, liep ik met collega-consultants mee en daarna kon ik met een zeker gevoel aan de slag op eigen projecten.”

isah-over-academy-ervaring-pim-heinen
Stefan Bok over de Isah Academy

Je wordt serieus genomen en niet aan je lot overgelaten

Stefan Bok heeft de Isah Academy al in 2018 afgerond en is hier nog steeds enthousiast over. “De basis die ik in die eerste weken heb meegekregen, helpt mij nog elke dag bij mijn werk. Isah had dat heel goed gepland. Twee keer per week kregen we met een groepje nieuwe collega’s les van de trainer en de andere dagen konden we oefenen met de lesstof en het pakket Isah leren kennen. Er was dus een concreet programma en je werd niet aan je lot overgelaten. Ik had daardoor heel sterk het gevoel dat ik serieus genomen werd. Er wordt in nieuwe collega’s geïnvesteerd omdat Isah het belangrijk vindt dat je aan een bepaalde kwaliteit voldoet voordat je naar klanten wordt gestuurd. Dat vind ik heel positief. Er is tijdens het opleidingstraject ook ruimte om met collega’s te sparren. De vragen die ik destijds stelde, kan ik nu zelf beantwoorden aan collega’s die recent bij Isah zijn gestart. Zo helpen we elkaar altijd en merk je dat je continu bijleert.”

isah-over-academy-ervaring-stefan-bok

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.