Over ons

Isah als werkgever

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden in de praktijk kunt brengen: Samen, Oprecht, Verbeteren.
isah-over-ons
Over werken bij isah

Ontdek of jij bij Isah past

Isah is een softwarebedrijf uit Tilburg dat al 36 jaar ERP software levert voor de maakindustrie. Als familiebedrijf geloven wij in de menselijke maat. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren in de praktijk kunt brengen.

Bij ons werken collega’s die elkaar kennen, elkaar vertrouwen en via korte lijnen met elkaar samenwerken. Ieder neemt zijn verantwoordelijkheid en doet wat hij of zij belooft. Elke dag gaan we aan de slag om onze klanten verder te helpen. We zijn eerlijk en loyaal naar elkaar én naar onze klanten. 

We zijn continu bezig met doorontwikkeling van onze software en hebben een duidelijke toekomstvisie. Uiteraard staan we ook stil bij de dingen die we al met elkaar bereikt hebben. Daar mogen we immers best trots op zijn!

Waarom je bij Isah wil werken.

Omdat we willen dat jij blij wordt van werken bij Isah zorgen we goed voor jou. Vanaf de onboarding tot en met de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Ontdek waarom collega's het fijn vinden om bij Isah te werken. 

isah-voordelen-onboarding-academy
Goede onboarding
We besteden veel aandacht aan jouw inwerktraject met de Isah Academy. Zo zorgen we dat je onze software en ons bedrijf goed leert kennen en daardoor een vliegende start maakt.
Lees meer
isah-voordelen-thuiswerken-werkt
Thuiswerken werkt
Isah zet in op hybride werken en kijkt samen met jou naar een mooie mix van werken op kantoor en werken thuis of bij de klant. Uiteraard krijg je de middelen die nodig zijn voor thuiswerken.
Lees meer
isah-voordelen-autonomie
Autonomie
Bij Isah krijg je veel vrijheid om zelf je dag in te delen en de aanpak van jouw project te bepalen. We leggen verantwoordelijkheid bij jou als professional en vertrouwen er op dat jij de juiste keuzes maakt.
Lees meer
isah-over-opleiding
Blijven groeien
We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Isah investeert daarom in kennis- en vaardigheidstrainingen voor al haar medewerkers. Daarnaast bieden we persoonlijke ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden afgestemd op jouw wensen en behoeften.
isah-voordelen-leercultuur
Leercultuur
Tijdens maandelijkse functiedagen zijn alle Consultants een dag op kantoor. Je wordt dan bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in onze software én er is ruimte om te sparren en best practices met elkaar te delen. Ook op andere afdelingen is er ruimte om te leren: fouten maken mag.
isah-voordelen-gezamenlijke-lunch
Gezamenlijke lunch
Elke maand tijdens de functiedag verzorgt Isah een uitgebreide lunch waarbij alle collega’s aanwezig zijn. Een keer geen bammetjes smeren dus! En onder het genot van een spaghetti carbonara of een broodje pulled pork even bijkletsen met die ene collega die je niet dagelijks spreekt.
isah-voordelen-verjaardagen-ijsjes
Verjaardagen
100 keer per jaar taart vonden we wat veel worden, we moeten immers aan onze lijn denken 😉 Maar omdat we wel van gezelligheid houden, vieren we eens per maand de verjaardagen van collega’s die die maand jarig zijn. En Isah zorgt steeds voor een originele traktatie.
isah-voordelen-vrimibo
VriMiBo
Elke week sluiten we af met onze eigen vrijdagmiddagborrel. Onze ‘CFO’ bereidt dan de heerlijkste bitterballen uit de AirFryer. En ‘CFO’… daar bedoelen we in dit geval dus onze Chief Frying Officer mee 😉. Proost!
isah-voordelen-surfclinic
BBQ & Surfclinic
Elk jaar brengt Isah een avond door bij de windsurfvereniging Goirle waar collega’s een surfclinic kunnen volgen. Voor nieuwe collega’s is dit in feite hun ‘doop’. Tijdens de BBQ worden de mooiste vakantieplannen uitgewisseld!
isah-voordelen-kerstlunch
Kerstlunch
Elk jaar sluiten we af met een feestelijke kerstlunch en aansluitend een kerstborrel. De échte fanatiekelingen blijven vaak borrelen totdat 's avonds de shoarma besteld wordt 😉
isah-voordelen-karten
VIP
De Vereniging Isah Personeel organiseert meerdere keren per jaar activiteiten voor alle collega’s. Denk aan een cooking adventure of kart kampioenschap. Soms met partner, soms zonder partner; maar altijd met een hoop gezelligheid!
isah-voordelen-ribboot
Isah Events
Regelmatig wordt er een groot Isah Event georganiseerd. Denk aan een dag ribs varen, een vlucht met een historisch watervliegtuig of een show van Victor Mids. Als we uitpakken dan doen we dat goed!
Lees over ons laatste feestje
isah-voordelen-mensgericht-angele
Mensgerichte werkplek
Niet alleen uit de vele uitjes blijkt dat de menselijke maat bij Isah centraal staat. Dit merk je ook aan de persoonlijke interesse die er is in iedere medewerker. Isah is er voor je en helpt waar dat kan en nodig is. Zo werkt dat bij familie.

 

Onze sollicitatie procedure

In 4 stappen naar je nieuwe baan.

Heb je interesse om bij Isah te komen werken? Via onze website kun je reageren op onze vacatures. Je mag ons ook een open sollicitatie sturen. Zodra je jouw interesse hebt kenbaar gemaakt, ontvang je per e-mail een bevestiging dat we jouw sollicitatie hebben ontvangen. Het proces dat volgt, bestaat meestal uit vier stappen.

De mensen achter Isah

Medewerkers beoordelen Isah met een 9.

Graag laten we je kennismaken met een aantal van de ruim 100 mensen die bij Isah werken.
Zij vertellen wat hun functie inhoudt en waarom ze elke dag blij worden van hun baan bij Isah. 

isah-medewerkers-vertellen-slider-nynke-fikkers
Traineeship vormgeven naar ambities

"Ik denk dat mensen die nieuwsgierig van aard zijn en willen leren en verbeteren goed bij Isah passen."

Nynke Fikkers, Trainee ERP Consultant
isah-medewerkers-vertellen-slider-marc-vuijk

"Het fijne bij Isah vind ik dat je veel vrijheid hebt om je werk uit te voeren op een manier die bij je past."

Marc Vuijk. Project Manager
isah-medewerkers-vertellen-slider-jan-pieter-vos

"Isah is een gemoedelijk, down-to-earth bedrijf waar men waarde hecht aan samen hard werken maar óók samen lol maken."

Jan-Pieter Vos, Pré-Sales Consultant
isah-medewerkers-vertellen-slider-robin-van-brakel

"Bij Isah zijn er steeds nieuwe ontwikkelingen en we groeien mee met de nieuwste technieken."

Robin van Brakel, Full Stack Software Developer
Kom gerust eens langs

Kom je ons kantoor eens in het echt bekijken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Isah als werkgever en vind je het leuk om een keer vrijblijvend langs te komen voor een kennismaking? Je bent van harte welkom voor een kop koffie (of thee 😉) bij ons in Tilburg. We laten je dan graag ons kantoor zien en stellen je voor aan een aantal collega's.  

isah-over-kantoor

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over solliciteren of werken bij Isah? Bekijk hieronder de lijst met veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.