Over ons

Voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek

Heb je interesse om bij Isah te komen werken? Via onze website kun je reageren op onze vacatures. Op deze pagina lees je tips hoe je je kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek. En je leest hoe collega Wendy de sollicitatieprocedure bij Isah heeft ervaren.
isah-over-sollicitatiegesprek
Tips over solliciteren bij Isah

Goede voorbereiding

Voordat je bij ons op gesprek komt, wil je je natuurlijk goed voorbereiden. Een vraag die we vaak krijgen is wat men moet dragen naar een sollicitatiegesprek. Goed om te weten, is dat we geen ‘strak-in-het-pak-bedrijf’ zijn. Onze kledingstijl omschrijft zich het beste als ‘informeel maar verzorgd’. We gaan er dan ook vanuit dat jouw kleding daar bij aansluit. Onze tips voor de verdere voorbereiding van je sollicitatie zijn:

  • Bekijk onze bedrijfswebsite; zorg dat je weet wie we zijn en wat we doen.

  • Weet wat onze kernwaarden zijn en denk na of deze bij jou passen.

  • Zorg dat je goed kunt onderbouwen wat jou aanspreekt in de vacature en wat je ambitie is.

  • Neem een kijkje op LinkedIn en/of onze werkenbij Instagram en weet met wie je een afspraak hebt.

isah-over-sollicitatiegesprek-voorbereiding
Wendy over solliciteren bij Isah

Sollicitatiegesprekken bevestigden goede gevoel over Isah

In december 2022 is Wendy gestart als Trainee ERP Consultant bij Isah. Goed werkgeverschap was voor mij een belangrijk criterium in mijn keuze voor een nieuwe baan.” aldus Wendy. “En ik had hier al meteen tijdens het telefoongesprek met de recruiter een goed gevoel bij. Toen ik op gesprek kwam bij Isah, werd dat gevoel bevestigd. Ik voelde me direct erg welkom, er was oprechte interesse in mij en tijdens de sollicitatieprocedure werd niet alleen getoetst of ik paste in de rol; er werd ook uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden, zodat ik kon beoordelen of Isah iets voor mij zou zijn.

Het tweede gesprek was in feite meer voor mij bedoeld dan voor Isah. Ik vond het heel prettig dat ik daarin twee directe collega’s kon spreken en al mijn praktische vragen over de rol kon stellen om mij een beeld van het werk te kunnen vormen. We hadden een fijne klik, het gesprek voelde heel gelijkwaardig aan en ik had nog best langer met ze door willen praten! Al snel voelde ik dat de kernwaarden hier geen loze kreten op een muur zijn en dat ik graag bij Isah aan de slag wilde!”

isah-over-sollicitatiegesprek-ervaring-wend-habraken

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.