Over ons

Thuiswerken werkt bij Isah

Al snel nadat we in 2020 in een wereldwijde pandemie terecht kwamen, had Isah het thuiswerkproces tot in de puntjes verzorgd. Niet gek natuurlijk, voor een organisatie die gespecialiseerd is in het optimaliseren van processen
isah-over-thuiswerken
Over thuiswerken

Bij Isah is thuiswerken vanzelfsprekend

Tegenwoordig kijken we bij Isah vooral naar de hybride manier van werken, waarbij collega’s een deel van hun tijd vanuit huis aan het werk zijn en een deel op kantoor of bij de klant aanwezig zijn. We geloven sterk in die combinatie en zetten ons er voor in om te zorgen dat collega’s tijd- en plaatsonafhankelijk hun werk goed kunnen doen. Van het gebruik van Isah Business Software tot zelf je thuiswerkritme bepalen, Isah maakt het waar.

De meeste medewerkers werken 1 of 2 dagen thuis en worden indien gewenst gefaciliteerd met een bureau, bureaustoel en/of beeldschermen voor thuis. 

isah-over-thuiswerken-gerbrand-rensen

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.