Sales Support
3 min leestijd
25 augustus 2017

Janey: ik vind het leuk om continu bezig te zijn om dingen slimmer te doen

De afdeling Sales Support zorgt – als het ware achter de schermen – dat er van alles bij Isah goed geregeld wordt. Qua interne processen, maar ook als het gaat om de juiste ondersteuning voor Isah-gebruikers. Hoog tijd om kennis te maken met Janey Marijnissen. Zij werkt sinds 1,5 jaar op de afdeling Sales Support en vertelt wat haar ‘spin in het web’-functie precies inhoudt. Ook legt ze uit hoe ze met haar collega’s bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid.

“Werken op de afdeling Sales Support is elke dag anders,” steekt Janey van wal. “Dat maakt het ook zo leuk! Het ene moment ben je bezig om een order voor een klant te verwerken. Het andere moment ben je met een collega aan het sparren over hoe we bepaalde administratieve processen efficiënter kunnen uitvoeren. Wanneer nieuwe klanten voor Isah kiezen, zijn wij met ons team direct betrokken. We maken de overeenkomst op, voeren alle gegevens correct en volledig in Isah in, nodigen klanten uit voor het samenwerkingsportaal, plannen consultants in en leveren de licentiesleutels voor de software uit. Voor bestaande klanten verwerken we alle offertes en orders die worden uitgebracht en zijn we o.a. verantwoordelijk voor het inplannen van gratis cursussen. Daarnaast zijn we aanspreekpunt voor de Nederlandse en buitenlandse partners van Isah. In feite kunnen alle niet-technische vragen door collega’s, partners en klanten aan ons worden gesteld. Heel divers dus!”

isah-medewerkers-vertellen-janey-marijnissen-quote-1
"Isah is een heerlijk down-to-earth brabants bedrijf waar we lol maken met elkaar en serieus zijn als het om ons werk gaat."
Janey Marijnissen
Medewerker Sales Support

De afdeling Sales Support bestaat uit vijf collega’s. Janey legt uit dat ieder zijn of haar eigen aandachtsgebied en projecten heeft. “Naast mijn dagelijkse werkzaamheden van de afdeling houd ik mij momenteel bezig met het optimaliseren en het beschrijven van de consultancy planning processen. Ik vind het belangrijk dat iedereen altijd bij ons terecht kan. Onderling zorgen we er daarom voor dat we elke dag van elkaar op de hoogte zijn over wat er speelt. En klantvragen gaan sowieso altijd voor. Continuïteit en bereikbaarheid is ons uitgangspunt!”

isah-medewerkers-vertellen-janey-marijnissen-achter-bureau

Werken bij Isah staat voor Janey gelijk aan professionaliteit & gezelligheid. “In salesfuncties bij eerdere werkgevers miste ik vaak de directe contacten met collega’s. Daarom heb ik 1,5 jaar geleden bewust gekozen voor een binnendienstfunctie in een team. Isah is een heerlijk ‘down-to-earth’ Brabants bedrijf waar iedereen zichzelf is. We maken lol met elkaar maar zijn heel serieus als het om ons werk gaat. We zijn altijd bezig met het verbeteren van processen en proberen continu om werkzaamheden slimmer aan te pakken en te zorgen dat klanten nog meer tevreden worden over de dienstverlening van Isah.

Wil jij ook aan de slag
bij Isah?

Bij Isah blijven we groeien. We hebben dus altijd diverse vacatures open staan. 

Het fijne van Isah vind ik bovendien dat er écht geluisterd wordt naar de ideeën van medewerkers. Het is bijzonder om te merken dat er iets met jouw idee wordt gedaan en dat je een stukje van jezelf terugziet in de uitvoering van projecten. Dat voelt als een enorm compliment! Mijn doelstelling voor de komende jaren is om consequent door te pakken om verbeteringen te blijven zien én deze door te voeren. Alles om er voor te zorgen dat onze klanttevredenheid nog verder omhoog gaat.”

isah-medewerkers-vertellen-janey-marijnissen-thuiswerken

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Meer weten over de ervaring van Janey?

Kom dan gerust eens langs bij ons op kantoor. Janey vertelt je graag meer over hoe zij werken bij Isah ervaart. 

Gerelateerde artikelen.

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.