Sales Support
3 min leestijd
27 juni 2018

Stevie gastvrouw van Isah

Stevie van Reijn werkt nu bijna een half jaar bij Isah op de afdeling Sales Support. Zij heeft daarnaast de rol van gastvrouw. Als u bij Isah op bezoek komt is Stevie de eerste persoon die u ontmoet. Vandaar een nadere kennismaking met haar.

Gastvrouw met muziek

“Ik ben vernoemd naar popzangeres Stevie Nicks van Fleetwood Mac”  vertelt Stevie op de vraag waar haar naam vandaan komt. Stevie komt uit een gezin waar iedereen een groot liefhebber is van muziek. Haar andere voornamen staan met Lisa Marie (Presley) ook helemaal in dat teken. Zelf is ze ook dol op muziek. Vooral muziek van Bruno Mars, Ed Sheeran en Beyoncé klinken regelmatig in haar auto. Ook bij Isah verzorgt zij de achtergrondmuziek in het pand.

Voordat zij bij Isah kwam werken was Stevie werkzaam in een soortgelijke functie bij de firma Welzorg. Daarvoor heeft zij 8 jaar als verkoopmedewerkster gewerkt in een grote DA-winkel. Vooral de parfumerie afdeling is haar favoriete plek. Opmerkelijk genoeg begon deze baan met een snuffelstage. Nog steeds kun je Stevie regelmatig in een parfumerie winkel vinden maar nu als klant. Altijd op zoek naar nieuwe make-up, parfum of huidverzorgingsproducten.

isah-medewerkers-vertellen-stevie-van-reijn-quote
"Mensen bij Isah hebben passie voor hun vak. Iedereen werkt hard maar er is ook tijd voor elkaar."
Stevie van Reijn
Gastvrouw / Receptionist

Isah mensen werken met heel hun hart

“Isah is een leuk en succesvol bedrijf. Mensen hebben passie voor hun vak. Iedereen werkt hard maar er is ook tijd voor elkaar. Zoals op de maandelijkse gezamenlijke lunch waar ook de verjaardagen van die maand worden gevierd. Je voelt je er snel thuis. Bij grotere bedrijven ben je toch vaak meer een nummer.” Als Stevie op een verjaardagsfeest gevraagd wordt waar zij werkt is de term business software voor de maakindustrie niet meteen voor iedereen duidelijk. “Ik gebruik dan vaak het voorbeeld van onze klant Vekoma. Zij maken alleen producten op aanvraag zoals de Python achtbaan in de Efteling. Dan is het meteen duidelijk.”

Van vragen over een cursus tot het opstellen van een addendum op een licentiecontract

De afwisseling in haar werk vindt Stevie het leukst. Bij binnenkomst start zij alles op en zorgt dat alles in orde is. Bijvoorbeeld voordat de cursus start moet al het lesmateriaal klaarliggen. Dan komen vaak cursisten die de diverse gratis Isah cursussen volgen. Deze mensen kijken daar vaak al naar uit en komen vrolijk binnen. Als mensen de basiscursus volgen is het vaak hun eerste bezoek aan het Isah kantoor en krijgen zij extra uitleg. In de middag zorgt Stevie ervoor dat er een heerlijke lunch klaar staat voor de cursisten. De mogelijkheid om gratis cursus te volgen voor gebruikers van Isah software is erg populair. Stevie verwerkt alle aanvragen voor deelname. Daarnaast zijn er vaak inhoudelijke vragen over de cursus die zij beantwoord via email of telefoon. Dat resulteert voor sommige klanten zelfs in een compleet opleidingsschema.

isah-medewerkers-vertellen-stevie-van-reijn-receptie

Verder komen er veel vragen binnen per email of telefoon die door Stevie en haar collega’s van de afdeling sales support worden opgelost. Dat varieert van een eenvoudige vraag tot het opstellen van een addendum op het licentiecontract. Ook klantgegevens bijwerken en het ondersteunen van marketing events hoort bij het takenpakket van Stevie.

Wil jij ook aan de slag
bij Isah?

Bij Isah blijven we groeien. We hebben dus altijd diverse vacatures open staan. 

Binnenkort een nog mooiere werkplek

In het voorjaar wordt de ontvangstruimte en het learning center grondig verbouwd. Het doel is om de bezoekers van Isah nog meer te inspireren. Om dit te bereiken worden de nodige aanpassingen gedaan zodat bezoekers zich nog meer thuis voelen bij Isah. “De tekeningen van de architect zijn fantastisch. Ik kijk er erg naar uit hoe het straks in werkelijkheid eruit zal zien. Mijn werkplek komt ook wat meer van de grond zodat ik niet meer achter een scherm verstopt zit maar de bezoeker meteen goed kan aankijken en welkom heten.” En zo komt Stevie toch nog op een podium ook al zingt zij niet. Maar zit zij wel in een sfeervolle werkomgeving die haar weer doet denken aan haar geliefde parfumeriezaak.

 

NB: ondertussen is Stevie werkzaam als Medewerker Finance bij Isah.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Meer weten over de ervaring van Stevie?

Kom dan gerust eens langs bij ons op kantoor. Stevie vertelt je graag meer over hoe zij werken bij Isah ervaart. 

Gerelateerde artikelen.

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.