Sales
2 min leestijd
4 augustus 2017

Arjen Verhoeff wil maakbedrijven ondersteunen in hun ambities

Arjen Verhoeff is terug van weggeweest. Precies 20 jaar geleden startte hij bij Isah; een periode waar hij met veel plezier op terugkijkt. Na een onderbreking van acht jaar (waarin Verhoeff werkte bij Isah-klant Royal IHC), is hij sinds kort weer terug op zijn vertrouwde plek. We spraken met Arjen over zijn wederkeer en wat de plannen zijn bij Isah.

“Eind jaren negentig was de ERP-markt booming,” vertelt Arjen. “Veel maakbedrijven waren op zoek naar een standaard systeem om hun bedrijfsprocessen te automatiseren. Vanuit marketing- en met name salesperspectief heb ik mee mogen werken om Isah binnen de maakindustrie verder op de kaart te zetten. Het aantal klanten groeide in die tijd flink. Eén van de uitdagingen was om de grotere productiebedrijven, die vaak een hoog ambitieniveau hadden ten aanzien van hun business automatisering, enthousiast te maken voor de software en diensten van Isah.”

isah-medewerkers-vertellen-arjen-verhoeff-quote
"Het bouwen aan een lange termijnrelatie met klanten zit echt in het DNA van de mensen die hier werken."
Arjen Verhoeff
Sales & New Business Management

Later werkte Arjen bij Royal IHC in internationale functies, waarbij hij dus zelf in de maakindustrie actief was. Na acht jaar is hij weer terug bij het Tilburgse bedrijf. Over Isah vertelt Arjen: “De organisatie bestaat nu 30 jaar en is al die jaren doordrenkt van klantfocus. Het bouwen aan een lange termijnrelatie met klanten zit echt in het DNA van de mensen die er werken. Alle medewerkers dragen hun steentje hieraan bij; zowel door de persoonlijke benadering als qua ontwikkeling van het product. Dat past bij me.”

isah-medewerkers-vertellen-arjen-verhoeff-nondjeu

Arjens doel is om klanten te vinden die zich herkennen in, en passen bij de filosofie van Isah. “Maakbedrijven zijn volop bezig om hun processen te stroomlijnen en aan te passen aan veranderende omstandigheden in de markt. Ik heb dat ook persoonlijk ervaren bij IHC. Mijn drive is om op zoek te gaan naar de beste manier waarop Isah kan ondersteunen bij de ambities van maakbedrijven.”

Wil jij ook aan de slag als Pre-Sales Consultant
bij Isah?

Als Pre-Sales Consultant bij Isah verzorg jij demonstraties om maakbedrijven enthousiast te maken voor de ERP oplossing van Isah.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Meer weten over de ervaring van Arjen?

Kom dan gerust eens langs bij ons op kantoor. Arjen vertelt je graag meer over hoe hij werken bij Isah ervaart. 

Gerelateerde artikelen.

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.