Sales
5 min leestijd
4 november 2022

Martijn: klanttevredenheid en een goede werksfeer staan bij Isah voorop!

Op de dag af zes maanden geleden startte Martijn Groeneweg als Business Consultant bij Isah. Daarmee is hij het aanspreekpunt voor een deel van de Isah klanten en helpt hij deze maakbedrijven hun doelen te behalen met de inzet van onze ERP software. Martijn is geen nieuwkomer in de branche en heeft al 20 jaar ervaring in het vak. Dat maakt dat hij snel zijn weg weet te vinden binnen het bedrijf en klanten op een prettige manier meeneemt in de procesverbeteringen die ze kunnen doorvoeren met Isah. We spraken met Martijn over zijn passie voor de maakindustrie en waarom hij zo blij wordt van zijn job bij Isah.

De maakindustrie prikkelt

Martijn startte zijn carrière als junior verkoper bij een andere leverancier van ERP software voor de maakindustrie. “Na zes jaar kreeg ik daar de kans om me op de internationaal markt te richten; dat was een mooie uitdaging en een zeer leerzame tijd. Ruim tien jaar werkte ik aan het bouwen van een netwerk in met name Europa. Ik begon echter steeds meer het échte klantcontact te missen. Ik was niet persé ontevreden over mijn job. Toch stelde ik mezelf op den duur de vraag: is het vanzelfsprekend dat ik hier werk of is het tijd om open te staan voor nieuwe uitdagingen? Dat laatste bleek voor mij het geval.”

Aangezien Martijn van school uit een bouwkundige achtergrond had (MTS en HTS), besloot hij voor een uitdaging in de bouw te gaan “Als Senior Accountmanager werkte ik ruim een jaar bij een ERP leverancier voor de bouw. Helaas waren mijn verwachtingen daarvan anders dan de praktijk. Ik moest concluderen dat mijn 20 jaar ervaring in de maakindustrie er voor hadden gezorgd dat mijn hart sneller ging kloppen van gesprekken met productiebedrijven. De automatiseringsambitie van maakbedrijven ligt toch vaak nét wat hoger en ondertussen wist ik daar ook veel meer van. En toen kwam Isah op mijn pad."

Klanttevredenheid staat centraal

"Al tijdens de kennismaking met Isah werd mij duidelijk dat het bij Isah in de rol van Business Consultant primair gaat over klanttevredenheid, zonder uiteraard het commerciële oogpunt te verliezen,” aldus Martijn. “Dat sprak me erg aan. Er zijn duidelijke kernproducten vastgesteld; we weten welke zaken we willen promoten en voor welke klanten daar toegevoegde waarde mee te behalen is. We doen vooral ons best om te zorgen dat de klant ook echt happy wordt van datgene wat we op de markt brengen. Het is mijn taak om daarin de optimale communicatie tussen Isah en de klant te realiseren. Daar voel ik me in thuis.”

isah-medewerkers-vertellen-martijn-groeneweg-quote-1
"Bij Isah zijn er geen individuele targets. Het bedrijf heeft één doelstelling en daar werken we met z'n allen aan."
Martijn Groeneweg
Business Consultant

Bij Isah zorgen we voor onze mensen

“Wat ik erg prettig vindt is dat er bij Isah geen individuele targets zijn. Het bedrijf heeft één doelstelling en daar werken we met z’n allen aan. Dat maakt dat er geen strijd onderling is over wie welk resultaat behaald heeft; de wedstrijd is om het zo goed mogelijk te doen voor onze klanten. Samen. En daar werken we elke dag heel hard aan.

isah-medewerkers-vertellen-martijn-groeneweg-laptop

Daarnaast is er veel aandacht voor jou als medewerker. Tijdens mijn introductieweken vertelde een collega me: ‘bij Isah hebben we geen machines, wij hebben mensen. En daar zijn we heel zuinig op, want die zijn heel belangrijk. Daar zorgen we dus goed voor.’ En dat heb ik gemerkt! Dingen zijn gewoon goed geregeld. Vanaf het moment dat je binnenkomt wordt er voor gezorgd dat het je aan niks ontbreekt om je werk goed te kunnen doen. De werksfeer is erg goed. Als je ziet hoe veel dingen er georganiseerd worden… dat was voor mij als nieuwkomer soms verrassend! En dan heb ik het niet alleen over de BBQ’s, borrels en uitjes naar Vrienden van Amstel Live waar we binnenkort met z’n allen mét onze aanhang heen mogen. Maar ook kleinere dingen als een maandelijkse functiedag waarop iedereen op kantoor is en waar we een gezamenlijke lunch krijgen, de verjaardagen die we vieren met elkaar, enz. De eerste weken dacht ik nog: wanneer komt er aan al die gezelligheid een einde en gaat het stiekem toch alleen over geld. Ieder bedrijf heeft op zijn website staan dat ze de medewerker centraal zetten, maar bij Isah is het dus écht zo!”

Wil jij ook aan de slag als Business Consultant
bij Isah?

Als Business Consultant bij Isah ben jij centraal aanspreekpunt voor een deel van onze klanten. 

Op dit moment hebben we geen vacature voor Business Consultant, maar je mag altijd een open sollicitatie sturen.

Een vastomlijnd inwerkprogramma

Terugkijkend op zijn eerste maanden bij Isah vertelt Martijn: “Het was fijn dat er een heel duidelijk programma was om je aan boord te krijgen. En dat begint bij de eerste dag! Iedereen kent wel dat gevoel van zijn eerste stagedag of je allereerste werkdag ooit…. Dat je eigenlijk geen idee hebt wat je moet doen… Je laptop is soms nog niet klaar en je wordt ergens in een hok gezet om maar wat dingen te lezen zonder dat je iemand hebt om vragen aan te stellen.

Bij Isah is het 180 graden anders! Alles was die eerste periode direct goed geregeld. Er is een vastomlijnd inwerkprogramma; je weet precies wat je zelf moet doen, maar ook andere collega’s weten wie jij bent en wat je komt doen. Dat geeft een heel welkom gevoel en zorgt er voor dat je die eerste dagen niet zweeft. Er is eerst een compleet opleidingsprogramma, waarbij een trainer de tijd heeft om te zorgen dat je de Isah software leert kennen maar juist ook de filosofie rondom Isah als bedrijf. Daar moet je vervolgens ook een examen in doen. Pas als je het certificaat van de Isah Academy binnen hebt, ga je op pad.”

Alleen maar lovende woorden van Martijn over werken bij Isah. “Dat klopt! Als mensen nieuwsgierig zijn, mogen ze me bellen voor een kop koffie en dan vertel ik ze graag dat het zo is,” lacht hij. En om er nog een schepje bovenop te doen: “Er werken hier allemaal zeer kundige mensen die een hoge mate van vrijheid hebben wat betreft de manier waarop en de plaats waar vandaan ze hun werk doen. De faciliteiten voor thuiswerken zijn op orde, op kantoor zijn er state of the art spullen. De werkbeleving is gewoon optimaal!”

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Meer weten over de ervaring van Martijn?

Kom dan gerust eens langs bij ons op kantoor. Martijn vertelt je graag meer over hoe hij werken bij Isah ervaart. 

Gerelateerde artikelen.

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.