Sales MT & Directie
2 min leestijd
22 oktober 2014

Een product is nooit af

Als Product Manager houdt Frank Groot zich bezig met het vormgeven van het product: de software van Isah. Daarnaast is Frank actief met de verkoop van de software. Dit betekent dat hij dagelijks in gesprek is met klanten en prospects. Op die manier weet hij vraag en aanbod zo nauwkeurig mogelijk op elkaar aan te laten sluiten.

Na het afronden van de opleiding Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit is Frank direct aan de slag gegaan bij Isah. Met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring op zak, gaat hij nog altijd met plezier naar zijn werk. “Isah is een bedrijf waar je je thuis voelt. Het heeft een informele, open bedrijfscultuur, waar men de ruimte krijgt om zijn of haar functie vorm te geven en hierin door te groeien,” aldus Frank. Ook de afwisseling binnen zijn functie maakt het werk plezierig. “Om onze software te blijven ontwikkelen, ga ik graag de dialoog aan. Het ene moment spreek ik met klanten en prospects, het andere moment zit ik met programmeurs om de tafel om te kijken hoe we ons product kunnen verbeteren.”

Wil jij ook aan de slag
bij Isah?

Bij Isah blijven we groeien. We hebben dus altijd diverse vacatures open staan. 

On-going process

Frank ziet zijn werkzaamheden als een on-going process. “Eigenlijk is een product nooit af. Wat vandaag de dag het meest wenselijk is, kan over een jaar weer heel anders zijn. Dat maakt het werk juist zo uitdagend en leuk.”

Als Product Manager heeft Frank dan ook voortdurend te maken met ontwikkelingen in de branche en veranderende klantbehoeftes. “Het is niet alleen belangrijk dat we een sterk product aanbieden, maar ook dat we de klant begrijpen en weten welke uitdagingen onze klanten elke dag hebben. Op die manier heb je ook een adviserende rol, waarmee wij door de klant de gewenste toegevoegde waarde kunnen leveren.”

Grotere mobiliteit

Grotere mobiliteit behoort tot één van de bepalende veranderingen in de branche waar Frank mee te maken heeft. Frank: “Het is steeds belangrijker om altijd en overal toegang te krijgen tot de bedrijfsinformatie. Tegenwoordig hoef je hiervoor niet meer op kantoor te zijn, maar pak je onderweg of bij de klant gewoon even je smartphone of tablet erbij. Dit is een ontwikkeling die de informatievoorziening alsmaar verbetert en bedrijfsprocessen versnelt.” Ook Isah gaat hier graag in mee. Via mobiele oplossingen beschikt de klant altijd en overal over de benodigde informatie.

Auteur
Angèle van den Broek
Angèle is verantwoordelijk voor HR en Management Support bij Isah. Ze is al lange tijd werkzaam bij Isah en kent het bedrijf door en door. Angèle vindt het belangrijk om de prettige bedrijfscultuur bij Isah te bewaren en let in de zoektocht naar nieuwe collega's dus op of mensen zich kunnen vinden in onze kernwaarden: samen, oprecht, verbeteren.
Meer weten over de ervaring van Laurens?

Kom dan gerust eens langs bij ons op kantoor. Laurens vertelt je graag meer over hoe hij werken bij Isah ervaart. 

Gerelateerde artikelen.

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.