Product Support
5 min leestijd
13 december 2021

Frank: Elke klantvraag zie ik als een puzzeltje

Als klanten een vraag hebben of ergens niet uit komen, schakelen ze de hulp in van het Isah Product Support team. Sinds maart dit jaar is Frank Przespolewski onderdeel van dit team. Met een bak aan ervaring binnen de logistiek en het optimaliseren van bedrijfsprocessen is Frank de ideale vraagbaak voor klanten. Na ruim 9 maanden wordt Frank nog steeds iedere dag uitgedaagd door de soms complexe vragen die op hem af komen. Samen met zijn collega’s doet hij er alles aan om klanten de juiste oplossingen te leveren.”

Ik wil natuurlijk alles weten over Frank zijn loopbaan, hoe hij bij Isah terecht is gekomen en zijn ervaringen bij Isah tot nu toe, maar eerst ben ik heel erg benieuwd naar zijn bijzondere achternaam en het blijkt dat daar een net zo bijzonder verhaal bij hoort. Frank: “Mijn opa is Pools maar is tijdens de Tweede Wereldoorlog uit Polen weggevlucht toen de Russen en de Duitsers zijn land aanvielen. Hij heeft zich toen aangesloten bij de Engelsen en heeft meegeholpen met de bevrijding van Normandië en Breda. In Breda heeft hij een tijdje gelegerd gelegen en toen heeft hij mijn oma ontmoet. Na de oorlog is mijn opa teruggekeerd naar Breda om een leven op te bouwen met mijn oma, en zo geschiedde…”

De studerende ondernemer

Frank heeft na zijn middelbare school gekozen voor de opleiding logistiek en economie aan de NHTV in Breda. Al snel blijkt hij meer affiniteit te hebben met het logistieke deel van de opleiding en dan met name de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Daarom kiest hij ervoor om in zijn 2e jaar de module productie te gaan volgen. Frank: “Als onderdeel van deze module hebben we met een 7-tal studenten een businessplan geschreven en uitgevoerd. Dat is toen totaal geflopt. Maar 3 van die 7 studenten vonden het wel heel leuk om iets met elkaar te ondernemen. Tijdens ons eerdere project merkten we dat je als startend bedrijf veel basis dingen nodig hebt zoals een logo, huisstijl, website, teksten ect. Met zijn drieën zijn we toen een bedrijfje begonnen in het aanbieden van dit basispakket voor een relatief lage prijs aan de startende ondernemer.” Lachend vertelt Frank dat dit natuurlijk een hele lastige doelgroep is om je op te richten. “Veel startende ondernemingen hebben namelijk geen geld voor marketing. Maar met die inzichten zijn we steeds verder gaan uitbreiden met focus op andere klantgroepen. Een dienst die we ook aanboden was het schrijven van SEO en SEA teksten. Dat liep als een trein. Dus toen hebben we besloten enkel te focussen op online marketing en tekstuele content in verschillende talen. Na twee jaar hadden we zo’n 35 vaste medewerkers in dienst.”

isah-medewerkers-vertellen-frank-przespolewski-quote
"Isah is een professioneel bedrijf met een Brabantse cultuur. Iedereen is gelijk en werkt hard. Dat is de kracht van Isah."
Frank Przespolewski
Product Support Consultant

Terug naar de logistieke basis

Ondertussen rondt Frank zijn studie af en werkt met veel plezier en ambities door aan het bedrijf waar hij voornamelijk verantwoordelijk was voor de verkoop. Przespolewski: “Na 5 jaar ondernemerschap ben ik gaan nadenken over wat ik wilde gaan doen en waar ik heen wilde. Uiteindelijk heb ik besloten om te stoppen met het bedrijf om weer iets met logistieke bedrijfsprocessen te gaan doen.”

Als snel kon Frank op projectbasis aan de slag bij een producent van biologische levensmiddelen. “Van het ene project kwam het andere en voor ik wist was ik overal semi bij betrokken. Zo heb ik gewerkt op verschillende afdelingen zoals inkoop, logistiek, productie en planning. Ik wist veel van verschillende facetten en zat daardoor een beetje vast in mijn rol. Als laatste project heb ik een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd. Dat vond ik zo leuk en interessant dat ik meteen wist daar meer mee te willen doen. Ik heb nog een jaar bij dit bedrijf gewerkt om de fine-tuning van de implementatie af te ronden.”

Wil jij ook aan de slag als Product Support Consultant bij Isah?

Als Product Support Consultant bij Isah zorgt jij dat klanten onze softwareproducten optimaal kunnen gebruiken door klanten op weg te helpen wanneer zij vragen hebben.

Op dit moment hebben we geen vacature voor Product Support Consultant, maar je mag altijd een open sollicitatie sturen.

Die uitdaging ben ik aangegaan!

Daarna is Frank op zoek gegaan naar een baan bij een ERP-partij en het liefst bij een bedrijf met een familiare bedrijfscultuur. “De vriendin van een oud collega werkte bij Isah en attendeerde mij op de vacature voor Product Support Consultant. In het begin was ik wat sceptisch. Ik had bij product support namelijk het idee van een helpdesk waarbij je voornamelijk klanten aan de lijn krijgt met een ‘hij doet het niet’ vraagstuk. Dit bleek toch een stuk complexer bij Isah. Klanten hebben namelijk al vaak een hoog kennisniveau van de software omdat ze door Isah zijn opgeleid. Dit betekent dat je als product support consultant te maken hebt met uitdagende vragen en dagelijks aan het puzzelen bent met software, kennis en informatie. Samen met collega’s van de afdeling, consultants en de R&D-organisatie zorgen we voor de juiste kennis om de software/oplossing, voor de klant, op de juiste manier in te zetten.”

Przespolewski: “Ik vind het heel leuk om mensen te helpen en dat doe ik dagelijks als Product Support Consultant. Het vorige bedrijf waar ik werkte, produceerde veelal dezelfde bulk producten op voorraad. Het is interessant om met Isah te zien dat het ook anders kan met klantorder gestuurde processen en producten die uit meerdere onderdelen bestaan. Ik zie elk vraagstuk als een puzzeltje: Wat zouden we kunnen doen, hoe zouden we het kunnen oplossen, welke stappen moeten we controleren? Het oplossen van de vraagstukken vind ik het allerleukst.” Vol trots vertelt Frank dan ook over het moment dat hij voor het eerst helemaal zelf een klantvraag had opgelost. “Ik zat daar achter mijn bureau en dacht YES! Een customer approval waarbij ik niemand om hulp heb gevraagd.

In de maanden dat Frank bij Isah werkt, ziet hij Isah als een heel professioneel bedrijf met toch een hele Brabantse bedrijfscultuur. “Iedereen is gelijk, werkt hard en doet zijn uiterste best. Dat is echt de kracht van Isah.”

 

NB: Frank heeft van maart 2021 t/m maart 2023 bij Isah gewerkt.

Auteur
Lieke van Laarhoven
Klanten inspireren, enthousiasmeren en overtuigen, dat is waar Lieke haar marketinghart sneller van gaat kloppen. Van november 2021 tot en met april 2023 werkte zij als Marketeer bij Isah.
Meer weten over werken bij Isah?

Kom dan gerust eens langs bij ons op kantoor. We vertellen je graag meer over ons bedrijf en over onze vacatures. 

Gerelateerde artikelen.

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.