Sales MT & Directie
4 min leestijd
6 november 2019

Hans wil van elke klant een Isah-ambassadeur maken

Hans Folge werkt sinds september jl. als Manager Business Consultancy bij Isah. In die rol stuurt hij de mensen aan die tijdens de implementatiefase en de periode daarna voor klanten het aanspreekpunt zijn bij Isah, namelijk de Projectmanagers en de Business Consultants. Om te sparren en om bedrijven te adviseren over o.a. automatiseringsvraagstukken die spelen, zal Hans ook zelf tijdens en na de implementatiefase regelmatig met klanten in gesprek gaan. Een nieuwe rol, een nieuwe Isah-collega. Hoog tijd dus voor een nadere kennismaking!

Vanaf de start naar het familiebedrijf Isah

Na zijn studie Marketing / Commerciële Economie aan de Erasmus Universiteit startte Hans zijn carrière bij een klein bedrijf dat projectmanagement software verkocht. Op het moment dat Hans daar in dienst was, werkten er slechts 6 medewerkers. “Dat betekende dat ik meerdere ‘petjes’ op had; ik was Trainer, fungeerde als Support Medewerker en nam de Pre-Sales op me. Omdat het mijn eerste baan was, merkte ik dat ik na een tijdje benieuwd werd naar hoe het er bij andere, grotere bedrijven aan toe ging. Ik besloot wat open sollicitaties te versturen en al snel kon ik bij een groot internationaal softwarebedrijf aan de slag. Een echte cultuuromslag want daar was uiteraard veel meer hiërarchie, de besluitvorming ging er anders aan toe en ik had er opeens tal van collega’s bij.” Hans omschrijft deze periode als een super leerzame tijd. “Mijn focus lag op Pre-Sales en daarnaast heb ik diverse Management-rollen bekleed, zowel nationaal als internationaal. Ik heb in die tijd veel kennis opgedaan, mensen ontmoet, in stuurgroepen gezeten; en al die tijd ben ik met ERP bezig geweest, waar toch mijn passie ligt.”

Vanwege de reistijd besloot Hans na zo’n 19 jaar om de overstap te maken naar een andere ERP-leverancier. “Als Presales Manager deed ik bij deze ERP-leverancier echter veel dezelfde dingen die ik eerder ook al had gedaan. Ik miste de uitdaging en ging daarom op zoek naar een nieuwe baan. Die vond ik bij Isah!”

Met de circa 100 medewerkers heeft Isah voor Hans een ideale organisatiegrootte. “De kracht van Isah is dat de organisatie heel overzichtelijk is. We zijn niet mega groot, maar zeker wel professioneel. Iedereen heeft écht hetzelfde doel, namelijk: klanten helpen om succesvol te zijn met onze software. Het valt me op dat iedereen elkaar hier kent en dat je vrij snel weet wat ieders rol is binnen het bedrijf. Als ik een goed idee heb voor verbetering, kan ik dus direct bij de juiste mensen aankloppen die ik nodig heb om dit te realiseren. De cultuur is heel open en dat voelt goed.”

isah-medewerkers-vertellen-hans-folge-quote
"Als ik een goed idee heb voor verbetering, kan ik direct bij de juiste mensen aankloppen die ik nodig heb om dit te realiseren."
Hans Folge
Manager Business Consultant

Professionaliseren en optimaliseren

De focus van Hans bij Isah ligt met name op het verder professionaliseren en optimaliseren van de samenwerking met klanten. Hans: “Isah heeft een duidelijke groeiambitie. We willen en moeten groter worden. Dat brengt organisatieveranderingen met zich mee. Zowel intern als extern veranderen de behoeften; vandaar ook dat de functie voor Manager Business Consultancy is ontstaan. Naast de interne projecten wil ik me vooral bezighouden met hoe we klanten nóg beter kunnen helpen. Ons streven is om van elke Isah klant een Isah-ambassadeur te maken. Dat vind ik mooi en daar wil ik graag aan meehelpen. We doen al veel dingen goed heb ik gemerkt, maar er zijn uiteraard altijd dingen die nóg beter kunnen. Ik wil me met name bezig houden met het verder professionaliseren van onze samenwerking met klanten tijdens en na de implementatiefase. Namens Isah zal ik daarom regelmatig zitting nemen in stuurgroepen bij klanten. En daarnaast zal ik ook na livegang regelmatig contact hebben met klanten om te bekijken waar ik samen met mijn collega’s kan ondersteunen. Die combinatie van werkzaamheden vind ik interessant en Isah is een prettige werkgever gebleken; ik heb het naar mijn zin en ik kijk er enorm naar uit om meer Isah-klanten te ontmoeten!”

Wil jij ook aan de slag als Business Consultant of als Project Manager bij Isah?

Als Business Consultant / Accountmanager bij Isah ben jij centraal aanspreekpunt voor een deel van onze klanten. 

Als Project Manager bij Isah bewaak jij de scope, de voortgang en het budget van onze ERP implementaties in de maakindustrie.

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Meer weten over de ervaring van Hans?

Kom dan gerust eens langs bij ons op kantoor. Hans vertelt je graag meer over hoe hij werken bij Isah ervaart. 

Gerelateerde artikelen.

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.