R&D MT & Directie
2 min leestijd
7 oktober 2014

Er is altijd een manier om onze software te verbeteren

Als Manager Product Development is Jos van Baal eindverantwoordelijk voor de Research en Development van de software die Isah levert. Dit houdt in dat hij zorgt voor de ontwikkeling, het onderhoud en de updates van de standaardproducten. Naast zijn primaire functie, is Jos ook verantwoordelijk voor de hardware die intern bij Isah wordt gebruikt, zoals telefoons en computers.

Met plezier naar het werk

Inmiddels werkt Jos al bijna 13 jaar bij Isah. Dat doet hij met veel plezier. “Ik heb elke dag zin om naar mijn werk te gaan. Dat komt onder andere door de prettige werksfeer binnen het bedrijf en de leuke collega’s die wij hebben. Maar het plezier haal ik ook uit de uitgebreide mogelijkheden die Isah biedt voor productontwikkeling. Wij hebben alle hulpmiddelen die we nodig hebben tot onze beschikking. Dat is erg prettig,” aldus Jos.

Geen werkdag is hetzelfde voor Jos. Toch zit er sinds een jaar wel meer structuur in zijn dagen: “Sinds september 2013 werken wij bij Isah met de Scrum-methodiek. Deze methodiek houdt in dat wij elke dag om 9.30 uur een meeting hebben met het team over de ontwikkelingen van de vorige dag. Ook stemmen we ons werk voor die dag af. Dat zorgt voor een vast ritme in de dagen, dat ik probeer te volgen.”

Wil jij ook aan de slag
bij Isah?

Bij Isah blijven we groeien. We hebben dus altijd diverse vacatures open staan. 

Continu inspelen op veranderingen

Het leukste aan zijn werk vindt Jos de continue verandering die plaatsvindt in de branche. “Ik houd van de afwisseling in mijn werk. Er is altijd een betere manier om iets te doen, om het proces en het product te verbeteren. Dit verbeteren speelt zich in feite af op twee fronten. Aan de ene kant moet je als softwareontwikkelaar meegaan met de nieuwe ontwikkelingen in de wereld. Wie had er 7 jaar geleden van een smartphone gehoord? Nu zijn die niet meer weg te denken. Deze ontwikkelingen moeten wij bijhouden. Dit zorgt ervoor dat een product nooit af is, het kan altijd efficiënter. Aan de andere kant zit de verbetering in de organisatie. Isah investeert veel in R&D. Wij kunnen beschikken over de nieuwste technologie en tools. En we hebben de ruimte en gelegenheid om ook de allernieuwste werktechnieken toe te passen. Hierdoor zijn wij in staat om de software zo goed mogelijk te ontwerpen.”

De toekomst ziet Jos positief tegemoet: “Ik verwacht en hoop nog heel lang bij Isah te werken. Op het gebied van de software verwacht ik dat we in de toekomst een nog grotere diversiteit aan producten en technologieën kunnen aanbieden aan onze klanten. Ik denk ook dat we sneller nieuwe producten op de markt gaan brengen en meer gaan samenwerken met derden voor productontwikkeling. We blijven ons ontwikkelen.”

Auteur
Angèle van den Broek
Angèle is verantwoordelijk voor HR en Management Support bij Isah. Ze is al lange tijd werkzaam bij Isah en kent het bedrijf door en door. Angèle vindt het belangrijk om de prettige bedrijfscultuur bij Isah te bewaren en let in de zoektocht naar nieuwe collega's dus op of mensen zich kunnen vinden in onze kernwaarden: samen, oprecht, verbeteren.
Meer weten over de ervaring van Jos?

Kom dan gerust eens langs bij ons op kantoor. Jos vertelt je graag meer over hoe hij werken bij Isah ervaart. 

Gerelateerde artikelen.

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.