Sales
3 min leestijd
12 november 2014

Samen met klanten op zoek naar een oplossing

Sinds 1 januari 2000 is Laurens Kuipers werkzaam als Account Manager bij Isah. In zijn functie heeft hij bijna elke dag te maken met klanten van Isah. “Ik ben veel onderweg voor mijn werk, meestal zit ik 4 dagen in de week bij klanten. Ik bezoek de klanten om te kijken hoe Isah bij hen draait. Mijn belangrijkste taak is om te kijken hoe het gebruik van onze software beter kan. Samen met de klant en in overleg met mijn collega’s, ga ik op zoek naar verbeterpunten,” aldus Laurens. Zijn studie Technische Bedrijfskunde draagt bij aan het helpen van klanten. “Deze studie sluit heel goed aan bij het werk dat ik nu doe. Daardoor kan ik inhoudelijk meepraten over de producten en diensten die Isah aanbiedt.”

Een zeer trouwe klantenkring

In zijn werk is Laurens vooral bezig met het optimaliseren van de klantervaring. “In het klantcontact richt ik mij echt op verbetering. Hoe kan de software van Isah nóg beter worden toegepast? Om hierachter te komen, kijk ik naar de behoeftes en wensen van de klant om hun processen zo optimaal mogelijk te ondersteunen en zodoende hun strategie de realiseren. Ik kijk hoe ze de software van Isah op het moment gebruiken, onderzoek hun behoeftes en ga dan op zoek naar een oplossing.” Klanten laten vaak zeer positieve geluiden horen over Isah. “Het merendeel van de klanten is ontzettend tevreden over de samenwerking met ons. Als bedrijf hebben wij een zeer trouwe klantenkring. Sommige klanten zijn al bij ons sinds de oprichting van Isah, dat wil wel wat zeggen over ons bedrijf. Zo’n lange samenwerking krijg je niet voor elkaar als klanten niet tevreden zijn.”

De dag dat Laurens niet bij klanten zit, is hij aan het werk op het kantoor van Isah. “Op die dag houd ik mij vooral bezig met administratieve zaken en bespreek ik de lopende zaken met collega’s.” De afwisseling van het werk, is volgens Laurens één van de leukste aspecten: “Geen dag is voor mij hetzelfde. Ik houd me bezig met
klantcontact op verschillende niveaus, van de directie tot de eindgebruiker. Ook het contact met collega’s draagt bij aan het plezier dat ik heb in mijn werk.”

Wil jij ook aan de slag als Business Consultant
bij Isah?

Als Business Consultant bij Isah ben jij centraal aanspreekpunt voor een deel van onze klanten. 

Op dit moment hebben we geen vacature voor Business Consultant, maar je mag altijd een open sollicitatie sturen.

Doorgroeien in de toekomst

Isah timmert als bedrijf hard aan de weg. Laurens: “Op het moment groeit Isah heel snel. Wij merken dat het vertrouwen in de IT in Nederland sinds een jaar weer stijgt. Maar vooral in het buitenland groeit Isah ontzettend hard. Een nieuwe markt is bijvoorbeeld Zuid-Afrika. Terwijl we in Canada en Duitsland al langer zijn gevestigd.” 

Laurens gaat al 14 jaar elke dag met veel plezier naar zijn werk. “Ik ben ontzettend enthousiast over mijn werk en over het bedrijf. Ik zou me geen leukere werkgever dan Isah kunnen voorstellen.”

Auteur
Angèle van den Broek
Angèle is verantwoordelijk voor HR en Management Support bij Isah. Ze is al lange tijd werkzaam bij Isah en kent het bedrijf door en door. Angèle vindt het belangrijk om de prettige bedrijfscultuur bij Isah te bewaren en let in de zoektocht naar nieuwe collega's dus op of mensen zich kunnen vinden in onze kernwaarden: samen, oprecht, verbeteren.
Meer weten over de ervaring van Laurens?

Kom dan gerust eens langs bij ons op kantoor. Laurens vertelt je graag meer over hoe hij werken bij Isah ervaart. 

Gerelateerde artikelen.

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.