Over ons

Autonomie

Bij Isah werken professionals die sterk zijn in hun werk. We vinden het daarom belangrijk om hen de vrijheid en verantwoordelijkheid te geven om zelf beslissingen te nemen binnen hun handelen.
isah-over-autonomie
Marc Vuijk over autonomie

Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid

Marc Vuijk is werkzaam als Project Manager bij Isah. “Het fijne bij Isah vind ik dat je veel vrijheid hebt om je werk uit te voeren op een manier die bij je past," vertelt Marc. “Uiteraard binnen de afgesproken kaders, maar er is altijd ruimte voor nuances en eigen inzichten; je kunt je eigen saus over dingen gooien. Ook hoef ik aan niemand verantwoording af te leggen over de plek vanaf waar ik mijn werk uitvoer; soms zit ik bij de klant, soms op kantoor bij Isah in Tilburg en ik werk ook regelmatig vanuit huis. Die vrijheid krijg je uiteraard alleen als er vertrouwen is dat je verantwoorde keuzes maken. Bij Isah werken allemaal professionals en Isah voelt perfect aan hoe ze daar mee om moet gaan."

isah-over-autonomie-ervaring-marc-vuijk
Robin van Brakel over autonomie

Eigen inbreng

Robin van Brakel werkt als Software Developer bij Isah. “Wat heel leuk is bij Isah, is dat je hier veel inbreng hebt. Bij mijn vorige baan had ik vooral een uitvoerende rol. Hier werk ik met vier programmeurs, een tester en een schrijver in één scrumteam. De Product Owner heeft vaak al globaal uitgedacht wat we moeten maken, maar eigenlijk proberen wij als scrumteam zo’n idee aan alle kanten te challengen om te zorgen dat het nog beter wordt. Op het moment dat we al onze kritische vragen hebben gesteld, voors en tegens van diverse ideeën hebben afgewogen en met elkaar tot de beste optie zijn gekomen, besluiten we samen om hier voor te gaan. Het is dus niet alleen programmeren wat ik bij Isah doe, maar ik ben ook inhoudelijk betrokken en heb daarbij veel invloed.”

isah-over-autonomie-ervaring-robin-van-brakel
Richard van Dommelen over autonomie

Zelf je week indelen

Richard van Dommelen werkt als Technisch Consultant bij Isah. "We werken bij Isah met DevOps van Microsoft. Dat werkt erg handig. Functioneel Consultants zetten hier opdrachten weg in de vorm van customizing designs. Soms wordt een opdracht aan mij toegewezen omdat ik al vaker voor die klant gewerkt heb, maar vaak selecteer ik hier zelf een opdracht die nog aan niemand is toegewezen. Ik bepaal daarin zelf welk project ik op welk moment in oppak en kan zo zelf mijn week indelen. Soms is het fijn om 8 uur lang te verdiepen in één onderwerp. Soms is het juist fijner om even afwisseling te hebben en na de lunch bijvoorbeeld met een ander project aan de slag te gaan. Zo lang e.e.a. maar is afgerond binnen de gestelde tijd die door de Functioneel Consultant is aangegeven."

isah-over-autonomie-ervaring-richard-van-dommelen

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.