MT & Directie HR
2 min leestijd
2 juni 2014

De ontwikkeling van Isah geeft een positief gevoel

In aanloop naar de open dag van Isah, hebben we diverse collega's gevraagd naar hun werkzaamheden bij Isah en waarom men het leuk vindt om bij ons te werken. Ook ik stel mezelf graag aan jullie voor!

Als Manager Office & Human Resources ben ik een echt manusje-van-alles. Mijn dag bestaat uit veel verschillende taken binnen het bedrijf, waardoor ik op de hoogte ben van alles wat er binnen Isah speelt. Ik ben management assistente van Paul van Abeelen en ben verantwoordelijk voor personeelszaken, maar heb ook kennis over veel losstaande zaken. Zo organiseer ik bijvoorbeeld de open dag, ben ik verantwoordelijk voor de onderhoudscontracten van het gebouw en geef ik leiding aan de afdeling office. Bovendien lopen er de hele dag mensen bij mij binnen met vragen.

Een dynamisch bedrijf

Ik werkt sinds 1995 bij Isah, toen het bedrijf zich in Tilburg vestigde. Via het uitzendbureau ben ik begonnen als telefoniste en receptioniste. Daarna kwam ik terecht op de afdeling sales, die ik administratief ondersteunde. Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als manager Office & HR. Al die jaren heb ik met veel plezier gewerkt bij Isah. Isah is een heel dynamisch bedrijf, dat altijd meegaat met de ontwikkelingen van de markt. Je hoeft je bij ons nooit te vervelen. Daarnaast vind ik het heel fijn dat Isah mij de mogelijkheid biedt om parttime te werken. Nu mijn kinderen wat groter zijn – ik heb een zoon van 16 en een dochter van 13 – werk ik 32 uur per week, zodat ik ook thuis een dag heb om alle huishoudelijke klussen te doen. Bij mij is het zo dat als alles privé op orde is, ik beter werk aflever bij Isah. Momenteel is dat goed in balans.

Hoewel de IT-industrie vaak wordt gezien als een mannenwereld, is het aandeel vrouwen in het medewerkersbestand van Isah meer dan 25%. Niet alleen op de ondersteunende afdelingen en de financiële administratie werken vrouwen, maar ook op de meer technische afdelingen van productontwikkeling en
product support.

Wil jij ook aan de slag
bij Isah?

Bij Isah blijven we groeien. We hebben dus altijd diverse vacatures open staan. 

Positieve ontwikkelingen

Dankzij mijn jarenlange ervaring bij Isah heb ik veel meegemaakt van de ontwikkeling van het bedrijf. Toen ik startte bij Isah waren we met een kleine club van 10 mensen. Door de jaren heen hebben wij verschillende perioden van groei meegemaakt, maar omdat wij afhankelijk zijn van de markt, kenden wij ook mindere
tijden. Sinds het voorjaar van 2013 merk ik dat het bedrijf weer volop groeit. Onze klanten staan open voor nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen van de software. Deze groei zorgt voor een positief gevoel binnen het bedrijf. De sfeer is hier altijd informeel, maar op een professionele manier. Wij maken het product met zijn allen, en dat zorgt ervoor dat iedereen hier met plezier werkt!

Auteur
Angèle van den Broek
Angèle is verantwoordelijk voor HR en Management Support bij Isah. Ze is al lange tijd werkzaam bij Isah en kent het bedrijf door en door. Angèle vindt het belangrijk om de prettige bedrijfscultuur bij Isah te bewaren en let in de zoektocht naar nieuwe collega's dus op of mensen zich kunnen vinden in onze kernwaarden: samen, oprecht, verbeteren.
Meer weten over de ervaring van Jos?

Kom dan gerust eens langs bij ons op kantoor. Jos vertelt je graag meer over hoe hij werken bij Isah ervaart. 

Gerelateerde artikelen.

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.