MT & Directie HR
5 min leestijd
15 november 2021

Angèle is na 25 jaar nog steeds trots om bij Isah te mogen werken

De afgelopen maanden hebben we bij Isah veel bijzondere momenten mogen beleven. Maar liefst vier collega’s hebben afgelopen jaar hun 25-jarig werkjubileum gevierd en deze maand voegt zelfs de vijfde collega zich bij deze elite club. Extra speciaal omdat Isah volgend jaar 35 jaar bestaat. Angèle van den Broek – verantwoordelijk voor HR & Management support - is één van de vijf collega’s die zich al 25 jaar inzet voor Isah. Wij zijn benieuwd naar haar drijfveren: wat maakt dat zij nog steeds bij Isah werkt? Hoe heeft haar rol binnen de organisatie zich in de jaren ontwikkeld? Wat weet ze nog van haar eerste tijd bij de Isah? En welke momenten zijn haar altijd bijgebleven?

Geen dag is hetzelfde

 “Tijdens mijn studie begin jaren negentig liep ik stage bij een drukkerij en na mijn studie ben ik daar als directiesecretaresse aan de slag gegaan. Toen deze drukkerij na een aantal jaar moest sluiten, kwam ik bij een expertise bureau terecht. Ik was voornamelijk bezig met het maken van schaderapportages, dus heel veel tikwerk. Ik wist al snel dat er voor mij binnen dit bedrijf geen toekomst zat, omdat ik juist met klanten en collega’s wilde werken.

Via een wervingsbureau kon ik in 1995 aan de slag bij Isah als telefoniste en receptioniste. Toen was Isah een relatief klein bedrijf met ongeveer 20 medewerkers. Ik had veel verschillende taken zoals de cursusadministratie, het ontvangen van gasten, factureren en de agenda’s van de consultants bijhouden. In die tijd had je nog geen outlook dus met één grote agenda hield ik de planning bij waarin iedere consultant zijn of haar eigen kleur en kolom had. Ook had ik alle telefoonboeken van heel Nederland naast me liggen om bijvoorbeeld de bedrijfsgegevens van een prospect snel op te kunnen zoeken. Isah groeide als bedrijf, er kwamen meer medewerkers en meer afdelingen. Zo ook de afdeling Sales Support waar ik na twee jaar ben gestart. Met uiteindelijk vier collega’s waren we op deze afdeling o.a. verantwoordelijk voor het maken van offertes en licentie-overeenkomsten.

Toen mijn kinderen in 2011 wat ouder waren en ik dus weer meer tijd aan mijn werk kon en wilde besteden, werd mij binnen Isah een baan als directiesecretaresse aangeboden. Dat leek mij heel leuk dus dat aanbod heb ik dan ook geaccepteerd. Hier heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.’’

isah-medewerkers-vertellen-angele-van-den-broek-25-jaar-bbq

Nog steeds ondersteunt Angèle de directie maar ze is ook verantwoordelijk voor HR & Facilities. ‘’Hier ben ik eigenlijk een beetje ingerold. Een mooiere combinatie van werkzaamheden kan ik me niet wensen. Geen dag is hetzelfde, dat is wat mijn werk bij Isah zo leuk en uitdagend maakt.” Daarnaast is Angèle ook de vertrouwenspersoon binnen Isah. Bij haar kunnen alle collega’s terecht om in vertrouwen te praten over problemen die ze ondervinden zowel werk als privé gerelateerd. “Ik vind het heel belangrijk dat alle medewerkers in een veilige omgeving hun werk kunnen uitvoeren en dat Isah haar medewerkers de ruimte geeft die nodig is als het privé even niet goed gaat.”

Angèle vertelt dat ze veel heeft meegemaakt in de jaren dat ze bij Isah werkt. “Rondom 2009 hadden we te maken met een economische crisis. Zoals met meer bedrijven ging het ook met Isah wat minder in deze tijd. Ik merk wel dat door deze ervaringen mijn betrokkenheid bij Isah nog sterker is geworden.”

isah-medewerkers-vertellen-angele-van-den-broek-25-jaar-quote
"De samenwerking, betrokkenheid en goede bedrijfscultuur maakt dat ik trots ben op Isah."
Angèle van den Broek
Manager HR

Professioneler geworden

“De professionaliteit van Isah is in de loop der de jaren flink verbeterd. Toen Isah nog een kleiner bedrijf was met minder werknemers was de noodzaak om processen te beschrijven en vast te leggen minder hoog. Je zag dan dat er nog heel wat werk verzet moest worden als er een opdracht van een klant binnen kwam. Naar mate Isah groeide werd het beschrijven en vastleggen van processen steeds belangrijker. Nu liggen al heel lang processen goed vast en weten mensen van elkaar wie waar verantwoordelijk voor is.

Isah klanten zijn, in vergelijking met de begin jaren, grotere bedrijven met complexere trajecten dus moet je ook wel op een professionele manier met elkaar samenwerken. De digitalisering en automatisering die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden is wel echt een heel verschil met jaren terug. Isah loopt hier zeker in voorop vind ik. We vinden het belangrijk om met de modernste technieken te werken qua software programmering maar ook qua tools om ons werk goed te doen en constant te kijken of er nog ergens iets verbeterd of geautomatiseerd kan worden.”

Wil jij ook aan de slag
bij Isah?

Bij Isah blijven we groeien. We hebben dus altijd diverse vacatures open staan. 

Samen, oprecht en verbeteren is echt ons DNA

"Bij Isah heerst, net als vroeger, nog steeds een familiaire sfeer. Dat zie je ook terug in onze kernwaarden; Samen, Oprecht en Verbeteren. In ons werk, de relatie met klanten en in gesprekken met nieuwe medewerkers zijn onze kernwaarden dé rode draad. We proberen het eigenlijk overal in mee te nemen. Het klopt gewoon en is echt ons DNA.’’

Wanneer we Angèle vragen naar haar mooiste Isah herinneringen verschijnt er een brede lach op haar gezicht. “We hebben bij Isah echt prachtige events met elkaar gevierd. Bijvoorbeeld het 25-jarig jubileum van Isah zelf. Dit was echt een gigantisch feest met alle klanten, collega’s, oud-collega’s, topartiesten en volop eten en drinken. Eigenlijk brengen alle feesten en evenementen van Isah mooie herinneringen bij me naar boven. Ik vind het heel bijzonder dat Isah, naast je werkrelatie, ook de mogelijkheid biedt om op privé vlak een goede relatie met collega’s op te bouwen.

Iedereen en elke afdeling draagt zijn steentje bij in de ontwikkeling van ons product en het bedrijf. Die samenwerking, betrokkenheid en de goede bedrijfscultuur maakt dat ik trots ben op Isah en dat ik nog steeds met heel veel plezier bij Isah werk.”

Auteur
Lieke van Laarhoven
Klanten inspireren, enthousiasmeren en overtuigen, dat is waar Lieke haar marketinghart sneller van gaat kloppen. Van november 2021 tot en met april 2023 werkte zij als Marketeer bij Isah.
Meer weten over de ervaring van Angèle?

Kom dan gerust eens langs bij ons op kantoor. Angèle vertelt je graag meer over hoe zij werken bij Isah ervaart. 

Gerelateerde artikelen.

Ook werken bij Isah?

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.